Sumari Novembre 2013

L’editorial del mes de Novembre tracta sobre la manca de civisme de les persones que deixem les cagarades del seus gossos per tot el poble. No costa trobar colomins queixant-se de la brutícia dels seus carrers. Un problema que costarà solucionar amb multes, doncs resulta difícil que els agents vegin la infracció in situ. Així, doncs, cal apel·lar a la consciència individual de tothom perquè Santa Coloma sigui un poble més net i agradable per conviure-hi.

Entre altres continguts, podreu consultar:

  • Com recorda en Magí Torrents Cardona, redactor en cap de La Segarra de l’etapa franquista, recordant els tres anys que va viure a la Fonda Gori.
  • Com els alumnes de l’Escola de Música van viure les lliçons de l’actriu i cantant Nina. En l’àmbit musical, també podreu llegir la crònica que la Lali Albareda ha fet de l’actuació de la Laia Casellas i la Carla Sendra en el sí dels Concerts de Tardor. Un gran èxit d’assistència.
  • Com s’ho van passar els nois de 2on d’ESO a un poblet d’Osca, on van participar en un programa d’immersió lingüística a l’anglès
  • Sobre què tractarà les xerrades que Santa Coloma en Transició està preparant sobre economia local per el 7 de desembre.
  • Com recorda la Maria Aubert Asbert la infantesa dels nens durant la postguerra, i la inauguració de la piscina a principis dels anys 60. Un escrit molt recomanable.
  • Com viu la Miqui Ramírez, la filla del Paco i la Juana, a Witheridge, un poble al sud d’Anglaterra a la regió de Devon.  Als colomins més inquiets segur que us interessarà la seva experiència com au-pair (oferir feina i rebre un allotjament i classes).

Esperem que us agradi totes les seccions que publiquem aquest mes.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s