Benvinguts!

La Segarra és un testimoni històric a temps real de tot allò que passa a Santa Coloma. Obrint la revista ens podem informar sobre el resultats del Sènior masculí, saber quines excursions organitzen la colla del Centre Excursionista, o entretenir-nos buscant familiars i amics entre el recull de fotos colomines.

Potser força tard, però en qualsevol cas millor que mai, hem pensat fer un pas endavant i explotar les possibilitats que ens ofereix la xarxa. A partir del mes de novembre, pocs dies abans de rebre a casa l’edició impresa de “La Segarra”, podreu consultar un avançament sobre les temàtiques que seran tractades. Així, a part de fer-vos dentetes sobre els continguts que us trobareu, podrem consultar què ha passat a Santa Coloma  els darrers mesos només amb unes quantes clicades.

Aprofitem l’ocasió per intentar crear un espai de debat seriós sobre el present i el futur de Santa Coloma i la resta de la Baixa Segarra. Ara més que mai és important opinar, debatre i discutir sobre tot allò que ens afecta. La xarxa és un canal més àgil i dinàmic per posar les idees en circulació. Esperem que respongueu a aquesta crida, i no tingueu por a dir la vostra. Tan bon punt envieu el vostre article a “revistalasegarra@gmail.com” es publicarà en aquest bloc i serà difós a les xarxes socials, on podrà ser comentat, aplaudit o rebatut. Després de tanta espera, esperem que sentiu aquesta pàgina com a vostra i hi participeu amb total llibertat.

La Segarra

*Les normes de publicació són les mateixes que en la revista convencional. Cal aclarir qui és l’autor de l’article i el seu document d’identitat. La Revista la Segarra no és fa responsable de les opinions que no formen part del seu editorial.

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s